Vi ser det du inte ser!

Jobba hos oss

Ett säkert jobb för rätt person
Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare. För rätt personer erbjuder vi många möjligheter att utvecklas i ett jobb där etik, lyhördhet och bemötande är lika viktigt som själva säkerhetskunskaperna.

Väktare och butikskontrollanter
För dig som vill bli butikskontrollant eller civil väktare erbjuder vi heltid eller timanställning, med möjlighet att påverka arbetstiderna och en arbetsmiljö där du aldrig har långt till dina chefer.

Du måste ha genomgått väktarutbildning (som Du tidigast kan göra då Du fyllt 18) och därefter arbetat med traditionell bevakning i ett år varefter Du genomgått butikskontrollantutbildningen vilket är en merit om Du söker jobb hos oss. Du som söker till oss är ärlig, pålitlig och har inte haft problem med myndigheter. Du har också lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. B-körkort är en stor fördel.

Utpasseringskontrollanter – extraarbete
För dig som är väktare finns möjlighet att jobba extra med utpasseringskontroll av personal hos våra kunder, främst livsmedelsbutiker. Arbetstiden är kvällstid. För detta jobb krävs väktarutbildning och B-körkort. Du måste också vara duktig på att prata med människor, vara flexibel, kunna fatta snabba beslut och lösa frågor på ett smidigt sätt.

 

Låter något av det här intressant? Kontakta oss redan idag! Klicka här för att komma till utbildningsmöjlighet